2017-10-22 85 views
聽朋友講呢間Pizza落足料,勁多芝士,岩曬我呢個芝士控,所以決定入元朗試一試佢。餐湯係海鮮忌廉湯,有原隻魷魚仔,蟹柳,蝦,薯仔粒。咁足料真係好鮮甜,仲有淡淡忌廉香味,好味嘩~~~~~你睇下,邊拎邊流曬芝士出黎,朋友果然無點我,好多芝士😍餅底鬆脆,菠蘿,辣肉腸,蘑菇,芝士,雖然唔係咩特別既pizza,但就食極唔厭,加上重芝士,真係岩曬我地芝士控😆肉眼扒,火候控制得岩岩好,唔會過老,切開仲有少少粉紅色,好淋身。香蒜包糠焗扇貝,好鮮甜,唔會干曬,仲好juicy。配上香蒜包糠脆脆地,好香口。仲叫左兩杯野飲添。

仲叫左兩杯野飲添。
2017-10-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$260 (Dinner)