專登嚟試下呢到既生炸雞髀🍗,好開心點知真係有驚喜!招牌生炸雞髀(少辣)🫧雞髀size有我手掌✋🏻咁大隻,餐廳以原隻雞髀再𠝹開生炸, 上枱時熱辣辣出哂煙咁,炸粉好簿,咬落去脆到聽到「索索聲」,而又唔會𠝹口,雞肉嫩滑多汁,真係好juicy 😚😚芝士焗南瓜汁海鮮🦞飯 $78 加配南瓜🎃湯$20🫧凍冰冰食焗飯就暖笠笠,香噴噴既南瓜味搭配芝士,味道都好夾,一個小小既海鮮焗飯,海鮮種類都幾多:有魚、帶子、花甲、蝦🦐,最緊要整體唔會腥~~另外,南瓜湯好creamy 😝😝黑松露忌廉芝士雜菜雞肉炒意粉 $70 加配羅宋湯 $20🫧黑松露味道好出,雜菜好豐富,有茄子、脆肉瓜、菇🍄等,當中最出色係茄子,好入味,雞肉肉質都幾滑,整體唔會好膩!唔會好酸既羅宋湯,飲落幾開胃,仲有好多蔬菜🥬,搭配意粉🍝,一流!水牛城雞翼 $35🫧總共有4隻,食落幾香口,辣度大概係少辣程度。
專登嚟試下呢到既生炸雞髀🍗,好開心點知真係有驚喜!

芝士焗南瓜汁海鮮🦞飯 $78
加配南瓜🎃湯$20

黑松露忌廉芝士雜菜雞肉炒意粉
黑松露忌廉芝士雜菜雞肉炒意粉 $70
加配羅宋湯 $20

水牛城雞翼
水牛城雞翼 $35
🫧總共有4隻,食落幾香口,辣度大概係少辣程度。

2022-12-15
Type of Meal