之前見好多人都介紹話呢度個朱古力甜品好好食,所以今晚專登來試吓😍咁啱今日有Super Monday主菜一送一優惠,指定嘅主菜都可以買一送一,揀咗個牛面頰,牛肉質感夠林但又有啲口感,配埋佢嗰個濃郁酸酸地嘅醬都幾好食😋~不過始終都係鍾意牛扒嘅口感多啲~另外叫咗個我見好多人推介嘅海鮮扁意粉,佢個汁好特別係紅椒汁,好creamy好濃郁,上面嘅蝦同埋青口都好新鮮,整體都好好食!🤤Side dish 叫咗個巴馬臣芝士炸薯條,呢個好好食呀炸得好香,食到停唔到!🤤終於到我期待嘅甜品時間啦😍終於試到佢個hot chocolate cake😍😆估唔到真係好好食!🤤熱辣辣濃郁嘅朱古力蛋糕,裏面全部都係熱溶咗嘅朱古力醬,上面伴上一球雲呢拿雪糕,成件事真係超滿足!🤤☺️雖然真係極之邪惡但係真係超好味,完全滿足晒朱古力fans!🤣最鍾意佢食到最尾嗰啖都係熱辣辣,呢個甜品食完真係會好幸福☺️可惜buy 1get 1嘅優惠裏面冇得揀牛扒🙁,下次搵次一定要黎試吓佢啲扒先得!

• 招牌香濃朱古力蛋糕