2018-03-10 48 views
之前行開德福,見到呢間Burger 嘅物體,今次專誠嚟到呢邊試下好唔好食。有好多配菜都可以自己選擇,不過要加錢。。。漢堡可以選擇味道/香草, 醬汁都幾好食。。。漢堡鬆化,其實已經好過好多出面啲漢堡包。。。 漢堡包呢講價錢唔算好平,加錢轉大薯條都覺得偏細,咁平嘅嘢,建議可以加大少小。。。加左8蚊都仲係得嗰少少,如果係細薯條的話你咁好難相像會係點 。。。枱上有自助醬汁同暖水,另外士多啤梨奶昔加10蚊,一啲都唔好飲。。。如果純粹係是一個普通漢堡包,可以試下嘅。但係如果當係晚餐就唔太建議,份量太少,我男朋友都係剛剛好而已。差啲唔記得沙律,係跟餐唔要薯條換嘅。裏面有沙,洗得一啲都唔乾淨,大家唔好試!!

有好多配菜都可以自己選擇,不過要加錢。。。
漢堡可以選擇味道/香草, 醬汁都幾好食。。。
。。。

2人
Classic Double Cheese Burger
士多啤梨奶昔
2018-03-10
$130 (Tea)
普通Single Burger
阿根廷香料漢堡包