2021-01-27 760 views
煲左兩日劇,今日想出黎呼吸新鮮空氣,於是專程搭車黎呢間打卡cafe。鋪外有一小個三角空間,可以直接係出面嗌餐/外賣,嗰張枱相信係寵物friendly。一進內就見到好似打杖咁,店員即刻同我講今日唔夠員工,所以慢少少唔好意思,善良既我見佢咁好禮貌,即使我等左十分鐘都冇人抹枱,企左係counter五分鐘都冇人同我落單(仲要落錯單出錯餐),都完全唔怪。但最重要係,我今日正餐都冇食淨係諗住黎打卡,喂喂喂,無面男Latte冇,原粒肥桃冇,櫻花系列冇,都算,咩味都好,求其比件拿破崙蛋糕黎影下相呀喂?冇錯,係是但一件拿破崙都冇。可憐既我唯有食個Quiche同點杯Caramel Latte填肚就算。個蘑菇Tart菇量好足,用南瓜湯係杰到細食少少既女仔應該飲完就會飽,沙律菜份量好多好多,但隻醋真係太酸,建議換隻黑醋會成件事唔同晒。咖啡味道正常,拉左個大心比我,都填補唔到我食唔到甜品既空虛🥲。

超過一半既菇量

2021-01-27
$80 (Tea)