2024-06-20 5796 views
🇭🇰 旺角-天下糧倉牛肉火鍋專門店 朋友仔上次介紹我去食呢間係百寶利嘅打邊爐舖頭~~佢話啲牛都幾靚 所以今次就約咗人一齊去食🤟🏻價錢都幾均真~整體方面☑️•夠鐘就要走(即使冇客)•牛肉靚•環境整潔•肉類嚟到 會有牌話你聽食梗咩肉🔲 和牛火鍋放題 $217/人佢嘅火鍋配料,飲品,甜品,都係自助出去拎既~種類唔算話超級多 但以呢個價錢嚟講係幾好~~而我哋叫咗嘅湯底係牛骨湯,清清地放啲牛肉落去打邊爐,會食得個牛味更加出~~但係我聞到隔離打麻辣湯底 都好香好正咁~而火鍋配料大致都係平時嗰啲:有唔同嘅丸類,蔬菜…..而澱粉質亦都有好多選擇,連出前一丁同埋辛辣麵都有啊🤟🏻而我都食咗佢唔同嘅牛肉 佢比其他舖頭好既位就係佢會放個牌話俾你聽係咩牛肉~咁你下次再叫嘅時候就唔使諗得咁辛苦,究竟邊隻牛肉好食🤪⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓501-506號舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香
🇭🇰 旺角-天下糧倉牛肉火鍋專門店

整體方面☑️
•夠鐘就要走(即使冇客)
•牛肉靚
•環境整潔
•肉類嚟到 會有牌話你聽食梗咩肉

🔲 和牛火鍋放題 $217/人

🎏地址:天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐廳#天下糧倉 @

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角