依間店係佢開佐無耐已經想食,但差不多次次經過都見到好多人等位😕 今次就襯住有優惠同book佐位黎試😆 上去時匆匆望到門口個牌見到話'龍蝦三文治售罄',即刻好失望😕 因為最想食果個無貨😞.入到去間店唔係話好大,但環境都感覺舒適,限時食一個半小時。最想食果個無佐😕除佐龍蝦類,仲有啲日式既料理簡,但食物種類唔算太多,反而小食類偏多,我地簡menu都起碼用佐半個鐘😂 .龍蝦芝士mac n cheese $208佢有得簡要通粉/飯,我地簡佐要通粉。份量無想像中咁大,用鐵板上見到滿滿既芝士已經覺得好邪惡🤤 一食落口真係好creamy😍,同埋佢真係拆佐d龍眼肉落啲通粉度,唔洗自己拆得咁辛苦。唯一要拆就係個蟹鉗,反而就咁食有d so🤔 .意式龍蝦海鮮薄餅 $188反而覺得pizza無乜特別,醬料蓋過咗龍蝦咩,仲有少少燶底同鹹佐啲😕,不過咬落好脆口,而個龍蝦頭無乜肉食🤔,依個有d失望.UNICORN DREAM / COOKIE AND MINT $58好有少女心😍 完全係為佐相機食先呃like所以嗌🙈。兩杯都係沙冰黎,一飲第一啖真係凍到傻佐😂 綠色果杯係薄菏朱古力味,另一杯就係類似糖果味。原本仲怕好伏

龍蝦芝士mac n cheese $208
龍蝦芝士mac n cheese

意式龍蝦海鮮薄餅 $188
意式龍蝦海鮮薄餅

好有少女心😍 完全係為佐相機食先呃like所以嗌🙈。兩杯都係沙冰黎,一飲第一啖真係凍到傻佐😂 綠色果杯係薄菏朱古力味,另一杯就係類似糖果味。原本仲怕好伏會好藥水但原來味道都ok,佢仲有好多款special drink 簡。

小插曲:走既時候好白癡地發現原來只係得三文治款無貨😞😞 姐係龍蝦包其實係仲有!仲見到隔離枱食👉🏻👈🏻 下次再試,啖啖肉應該仲正😕 仲要包埋薯條😕
總結,龍蝦控真係可以黎一試!本身我地都好爭扎嗌唔嗌晒兩款都龍蝦,但最後都係忍唔住🤤 個mac n cheese真係幾正😆見到隔離試日式個套餐好似都唔錯 好多野食好大份咁不過就主要係食其他海鮮類😛 不過有限時食得好趕😕 最後,唔好好似我地咁傻仔試唔到龍蝦包😂
龍蝦芝士mac n cheese
  • Lobster Mac n Cheese