2019-03-01 179 views
南山村係我中學回憶既地方,差唔多每日lunchtime 都會去,有好多唔同既冬菇亭🍄同埋茶餐廳,選擇都算幾多。其中一間餐廳好出名,今次要一試佢既小菜🤭—————————————————————#南乳炸豬手🐷🐽炸豬手總共有六大舊,厚厚的皮,可能有啲豬手未處理好,有啲食落仲要有毛🤭今次呢碟炸豬手大部分都係骨,只要好少量既肉。如果多人share會比較好啲🐽好味指數:😋😋😋😋😋😋😋(十分最高)#啫啫通菜煲店員會拎個瓦煲黎,再將一堆熟左既通菜例落煲度,ga ga 聲,食落好夠鑊氣,啲菜keep住都係暖🤪但真係太重口味,略為偏咸,好似落左好多鹽落去咁🤢好味指數:😋😋😋😋😋😋(十分最高)#凍朱古力🍫呢款飲品好受歡迎,差唔多每枱都有叫。啲cream 真係好吸晴,但感覺好heavy 🤭凍朱飲落甜度岩岩好,有陣濃濃既朱古粉味,味道偏向有小小苦澀味,整體都算合格,值得推介👍好味指數:😋😋😋😋😋😋(十分最高)
—————————————————————
#南乳炸豬手🐷🐽

好味指數:
😋😋😋😋😋😋😋(十分最高)

#啫啫通菜煲

好味指數:
😋😋😋😋😋😋(十分最高)

#凍朱古力🍫

呢款飲品好受歡迎,差唔多每枱都有叫。
啲cream 真係好吸晴,但感覺好heavy 🤭
好味指數:
😋😋😋😋😋😋(十分最高)
2019-02-26
Type of Meal