2018-11-11 220 views
繼尋找探魚的味道之後,又一巨獻!尋找喜茶的味道。我想大家對喜茶應該唔會陌生,香港亦都開左好多間類似喜茶嘅,例如東喜茶。係香港試左好多間,試到個人都重左幾磅。不過今日要介紹嘅,唔係東喜茶,係比東喜茶更加喜茶嘅 Mr. Tea 茶先生。Mr. Tea 一開始開鋪果陣,萬人空巷,加上佢地管理未熟手,飲一杯野,閒閒地等一個鐘以上。最近銅鑼灣可能多左好多競爭對手,佢地經營又熟手左,所以都係等15-20分鐘左右,最快一次10分鐘就有。今日就飲返最 classic 嘅芝莓莓(少甜)$42佢個芝士真係好好味,好 creamy,試咁多間,呢間個芝士最好味。食完個芝士再慢慢嘆埋飲莓莓。爽爽。不過黎緊喜茶都會係香港開。到時再比較一下先。
今日就飲返最 classic 嘅芝莓莓(少甜)$42

不過黎緊喜茶都會係香港開。到時再比較一下先。
2018-11-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$42 (Lunch)