2020-05-16
☕️上次黎已經無晒cake,今次終於有。黎哩度要除鞋,記得著對靚襪🧦Iced Long Black $40❄️☕️咖啡味好持久,飲完之後脷根仲有餘甘。但冰開始溶,咖啡開始有少酸,等我下次試下熱飲先。(唔係咖啡專家,只可以分享直接感覺)Matcha Cheese Cake $55🍵🧀🥧好彩今日係茶味cake,如果唔係就要下次再嚟。食第一啖已經俾綠茶味充斥左口腔,唔係霸道嘅綠茶,係清香,連個餅底都有綠茶粉架!Cheese cake 部分好滑,自覺茶味比芝味香。好精緻!📌星期六,黎到大概一點左右,原來cake 要一點後先開始有,真好彩!本來想嚟買外賣,可以同屋企人share ,但cake唔可以外賣,唯有自己坐低食一件💔見到人哋有share hojicha latte,本來想試下,但係轉左menu,而家無,所以試飲long black📱坐低後聽到職員講menu只得一個,叫人影張樓埋位睇,So cute cute。。🛎坐低後,個門鐘響得好密,好快就坐滿啦,未夠一點九已經要等位啦!
Iced Long Black $40❄️☕️
Iced long black