2015-09-28 743 views
因為一次日本之旅,令我開始喜歡了Rody (跳跳馬),但香港Rody 既產品真的不多,不過突然比我發現了Rody x 博洛尼亞心情超級興奮 ,要即刻去潮聖!夜晚9點3跟朋友先到,所以不用等候⋯ 依間餐廳位置13樓 ,一出lift好易就搵到! 坐底左之後就好快點餐喇,因為9點半last order , 點完餐就開始同Rody 影下相好快就有得食了,依碟蕃茄牛油果鮮蝦意粉,雖然不是Rody 系列,但味道真的不錯 ,丹麥包好有牛油香味,包亦夠鬆軟!意粉硬度亦岩岩好之後就飲品就到喇⋯green tea latte , 好夠熱亦不太甜,唯一不好的地方是...Rody 的圖案完全不明晰啊Burger上面插左支好可愛既Rody ,賣相滿分 ! 分量2個人岩岩好 ,薯條味道就較普通 ,本人好喜歡漢堡裡面配上半熟蛋,有少少蛋汁食起上黎唔會乾爭爭❤️最後就係甜品,香蕉朱古力pancake ... Pancake上面放左一塊Rody 圖案既cookies ,令到整體賣相生色不少, 但是pancake 不夠鬆軟 ,有點硬 整體來說 ,餐廳服務態度不錯 ,雖然臨近收舖,都不會有種趕客的感覺 ,不會令人感到有壓力,
心情超級興奮 ,要即刻去潮聖!

整體來說 ,餐廳服務態度不錯 ,雖然臨近收舖,都不會有種趕客的感覺 ,不會令人感到有壓力,食物方面:除了甜品需要改進之外 ,其他都很不錯
$180 (Dinner)