2007-12-20 2 views
十二月十九日星期三!尋日都係我唔好...仲要令到男朋友仔遲訓,唔夠訓頭痛........我都好心痛,都係我唔好!我會反省下!!!今日lunch搵左佢去食呢度既炒蛋!好似好出名咁,當然要同中意係炒蛋既男朋友仔試下啦!點知我地唔晦路行左好內先去到,原來就係o係翠華隔離!去到上左樓上住,好快咁就要order~~我地就叫左:义燒炒蛋飯:男朋友仔好中意食呢度既义燒呀~~仲話要打包tim!...好下次識做!同埋蝦仁炒蛋飯,都幾好食呀d蝦!!同埋佢地既炒蛋唔油利!...乾身!!我地都好中意食,不過略為差左d係佢地d飯唔夠熱呢!仲有我破介!飲左凍奶茶!!不過真係幾好飲~~最好係同男朋友仔飲~~見到佢飲仲開心過我飲呢!!!好啦!番工要得閒黎呢度食!!!好嗎!
十二月十九日星期三!

點知我地唔晦路行左好內先去到,原來就係o係翠華隔離!

去到上左樓上住,好快咁就要order~~

我地就叫左:

仲有我破介!飲左凍奶茶!!

好啦!番工要得閒黎呢度食!!!好嗎!