間唔時會帶狗狗🐕嚟天空之城食嘢,之前未嚟過呢間餐廳係因為佢的set lunch好似冇素食🌱,所以唔太啱食。今日經過,老闆喺門口歡迎我哋,當我話我食素時,佢即時話有素食menu,而且就算我點set lunch,佢都可以幫我走肉。老闆對狗狗🐕好熱情(佢都養狗),所以我哋就決定喺度lunch喇。我同狗狗爸爸點咗2個set lunch🍽️,包飲品,凍飲唔使補錢。All day breakfast:食物豐富;我食咗少少蒜蓉包(脆口)、蕃茄juicy、炒蛋滑;菠蘿係罐頭嚟,但all day breakfast有啲生果都唔錯;其他食物我就冇試,但狗狗爸爸都幾滿意👍🏻👍🏻焗帶子野菌意大利飯:食第一啖時已忍唔住嗌好食!好creamy,啲飯🍚啱香港人食,軟硬度剛好,我唔係好慣食有心芯的傳統意大利飯,怕難消化;份量都幾大凍齋啡、凍奶茶🥤🧊:飲品的水準比一般茶餐廳略低;如果再好啲就冇得輸喇,因為呢度啲嘢食好味又抵食老闆好nice,對寵物非常友善,佢問咗狗狗叫咩名後,到我哋離開時都仲記得。後尾我哋行完附近的超市再返轉頭,仲有機會見到老闆媽媽,佢哋兩個都係友善、愛狗之人🥰🐕😭!!有機會一定會再帶狗狗嚟呢度呀!🐕狗狗

All day breakfast(set lunch)

焗帶子野菌意大利飯(set lunch)

凍齋啡(set lunch)

🐕狗狗食評:今日有好多嘢啱我食。媽媽個飯有2粒帶子,佢同爸爸幫我吮咗啲汁,然後俾咗我食;爸爸個all day breakfast有蔬菜,我「痴」到嚿蕃茄🍅+沙律菜🥗食。老闆好好人,會摸我,又知我個名,會叫我,然後爸爸媽媽帶我走,之後再路過餐廳,我一枝箭諗住再標入去架~~
2023-12-30
$97 (Lunch)
All day breakfast(set lunch)
焗帶子野菌意大利飯(set lunch)
  • Alldaybreakfast(setlunch)
  • 焗帶子野菌意大利飯(setlunch)