2021-04-04
對我黎講係普通嘅一個午餐,啲野唔係難食,但得啲最基本嘅食物,開始行左幾圈都唔知食乜好,個人覺得並唔多選擇,因為冇我想食的食物,場內當時唯一比較多人排隊嘅係生蠔🥶。以我所記得嘅食物:Moko門口入場左邊見有自助水吧,可能唔岩我口味,覺得啲飲品唔係太甜就太淡。向前行見冷盤:八爪魚仔、蝦、青口、蜆,右邊有啲芝士、火腿、面包。沿路行左轉見壽司:基本卷物同魚生,跟住係生蠔排隊位置。行過啲就係雞扒、幾盤中式熟食,一位企係度望住個肋骨嘅大廚,隔離係越南湯河同叉燒海南雞飯。中間位置擺晒甜品、雪糕、曲奇、生果,俾我感覺呢堆野佔成個場三份一。最後一個位置有個咖哩飯、湯水、粥。記憶中大概有呢啲野,實在太多太多太多野食了,真心記唔晒,其他野我都打唔晒出黎。大家可以入場再睇睇。有時真係好驚有啲自助餐真係冇野好食,好彩呢間唔係🥶。略略講句,收碟係快,快到感覺佢望住你食完即收。場內環境都不斷見有人清潔🥶。優惠$258一個,係極平嘅,非常推薦大家去食。但如果有得再簡,我會上多層去其他地方試下其他野,因為我發現自己唔鍾意食自助餐🥶。題外話,最令人估唔到嘅,食到自己唔鍾意食嘅嘢,留言負評都會比警告誹謗,有啲評價app真係
題外話,最令人估唔到嘅,食到自己唔鍾意食嘅嘢,留言負評都會比警告誹謗,有啲評價app真係信唔過,逼人讚讚讚,又唔俾人負評,所以大家心照。講到呢度再讚一讚先,睇評價,上openrice無錯,good good good🥶。
所以大家記得用信得過嘅app,例如openrice啦,一定係最真最好最信得過,又唔會警告人,聽講絕對冇請打手添,棒棒棒🥶。
總言之,呢間野好好吃,好好吃,俾一百分,旺角自助餐聖地,但我唔會再去,因為我窮冇錢食,bye。