灣仔lunch成日都見到有條人龍排隊買burger😋今日特登同同事食早啲去睇下究竟有幾吸引同好味道🤣開陽嘅大門令餐廳採光醒神👀突出門口個男孩公仔🥰見佢咁得意緊係要打個卡啦📸開放式廚房一覽無遺✨廚房好乾淨衛生👍🏻 雙層芝士漢堡牛肉漢堡煎得好香🐂芝士溶化喺牛肉漢堡上面🤤咸香咸香增加Juicy口感!內有酸瓜刺激味蕾👅開胃醒神 令我咬多兩啖🤣煙肉雙層芝士漢堡煙肉碎由內到外散佈喺漢堡😋惹味又香脆可口 但要小心煙肉碎碎掉落🤣牛肉漢堡上面仲有我最鐘意嘅芥末醬!辣肉醬芝士薯條辣肉醬芝士味道辣辣地😋上面仲有酸製青辣椒🌶我貪玩食左一舊辣到頭皮發麻🤣幾過癮!不過有啲可惜係幼薯條🍟 味道唔錯但如果係粗薯條嘅話應該會夾啲😋炸薯粒炸薯粒味道唔錯👍🏻入面薯仔一粒粒有口感!咬開有啲黃色而且薯仔好滑!可能落左牛油更香滑🧈咖啡奶昔Oreo曲奇雲呢拿奶昔奶昔好香奶味😋咖啡用原粒咖啡豆製作!有香濃咖啡味☕️Oreo曲奇味好突出!好似將Oreo餅溶入奶昔中!味道偏甜😌解辣肉醬嘅辣味都唔錯🤣📍Boy n Burger灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston地下3號舖

雙層芝士漢堡

煙肉雙層芝士漢堡