2022-07-27 97 views
#Top Blade Steak Lab #沙田------------------------------有同事轉工,大家就話食好d同佢farewell一下☑️有人suggest食Top Blade,佢食過銅鑼灣個間話唔錯,我地睇下菜單都發現食物選擇都好多,應該大家都岩食------------------------------叫得Top Blade,當然黎食Top Blade先得!呢個部分出面餐廳好少見有提供,多數都係大路肉眼或者西冷牛扒,所以超引起我既好奇心🤤------------------------------我叫左是日特別版招牌平鐵牛扒,同事就食西班牙栗飼豬鞍架,豬鞍伴百里香,未上桌後都聞到陣陣幽香,濃厚的豚肉味,肉質軟腍多汁,我份牛扒網紋都已令人食欲大增😍沒有額外的醃料,主要都係用香草同鹽,簡單美食,伴菜有紅椒絲、洋蔥絲和同原個焗蒜,都幾滋味
#Top Blade Steak Lab #沙田