2018-12-08
話說呢期成日見到ig有人打卡茶木做緊同小丸子既crossover !!!呢d童年回憶真係一定要搵返個舊朋友去!約左勁耐到到呢日,特登走咗入megabox呢間茶木,貪佢地方大可以慢慢坐慢慢傾!!!一入到去,成間茶木既每一個地點每一個角落都見到小丸子同佢d朋友!真係好有心思!陣回憶返晒黎!落左單無耐嘢飲就到!我地叫左抹茶牛奶同埋玫瑰咖啡,我杯抹茶牛奶好濃郁!而朋友就話咖啡好重花味,幾特別。侍應仲細細聲同我地講叫我地唔駛用個杯墊,可以當紀念品咁話!鐵板烘蛋係半熟既,切開有一絲絲蛋汁仲叫咗鰻魚飯好大個小丸子呀,仲要食得架!!!會唔會太有heart!最尾上碟既厚多士,order既時候侍應已經提醒我地需要20分鐘,上碟既時間熱辣辣果然係即叫即做!呃like一流之餘,𥚃面仲要係好窩心咁切開一粒粒,2個女仔食完全係好貼心一啖一粒!好滿足,無限回憶嘅一晚
鐵板烘蛋係半熟既,切開有一絲絲蛋汁
好滿足,無限回憶嘅一晚