2017-01-16 460 views
身為小丸子粉絲既我,知道有小丸子主題既餐廳,一定要黎潮拜下~介紹其中幾款⋯呢個明太子意粉,其實味道都唔差,辣辣地,明太子味很香很入味,材料有蝦有菇同椰菜,配搭都好夾。只係份量唔多,價錢偏貴。綠茶咖哩,以為味道會好怪,但食落其實ok,不過無咩綠茶味,像普通咖哩汁一樣,本來個飯有小丸子元素係幾開心既,不過擺上枱之後既感覺就係⋯唔算好特別⋯同埋個樣有點怪怪地⋯呢個朱古力咖啡,影相一流⋯但味道都係好普通,價錢太貴總括來說⋯係失望既,餐廳影相位太少,食物方面都非常一般,大部分只係加左d小丸子人物既卡仔⋯這樣的價錢真係非常唔抵⋯跟幾位朋友去食,叫左幾款食物+飲品每人都要$150由於份量都唔多,食完大家都完全唔飽
介紹其中幾款⋯
呢個明太子意粉,其實味道都唔差,
只係份量唔多,價錢偏貴。
呢個朱古力咖啡,影相一流⋯但味道都係好普通,價錢太貴

跟幾位朋友去食,叫左幾款食物+飲品
每人都要$150
由於份量都唔多,食完大家都完全唔飽
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)