2019-08-24 54 views
估唔到係新都城,小儀都會黎開車仔麵,明星效應試下都好,單餐都幾方面,首先用qr code落單,之後可以出去俾現金,或者叫店員黎用電子貨幣,另外,要提就是,上菜超快,不用5分鐘就送到,岩哂我依d心急人。酸齋+牛腩+沙葛餃+餐肉+咖哩魷魚+油麵其實我幾鍾意食酸齋,車仔麵都可以有得食都幾令人開心,而咖哩魷魚同牛腩都好入味,仲有附送嘅菜脯,味道好好又夠辣,其實菜脯先係王牌鮮竹+豬腸+魚片頭+米粉簡單的選擇,米粉都比想像中多,鮮竹很新鮮,豬腸亦很入味,米粉配菜脯更是王道咖哩魚蛋豬皮蘿蔔車仔麵既三寶,獨立做小食咁叫,3樣都好入味,魚蛋要讚一讚,因為相當的彈牙,可以話一定叫試試

酸齋+牛腩+沙葛餃+餐肉+咖哩魷魚+油麵
,其實菜脯先係王牌