2020-12-02 37 views
今日同屋企人來佐敦呢間倫哥,我記得以往倫哥都係主力雞煲同價位都大約在三百幾蚊左右,見到有個198套餐又係時候去試下。個雞煲都一如既往咁保持水準,雞件都係大大塊,啖啖肉的。仲可以再添。到火鍋的時候,職員仲好細心咁幫我們將鍋底小小燒焦的部分清走先再幫我們落湯,今次我哋試番茄湯底,眼見其他客人的湯底都好吸引,又有酸菜魚等等,下次一定要試下。形式有少少跟以往的不同了,像放題般自己出去攞食物,大部分的食物都係獨立放好一份份,咁就唔會驚自己眼闊肚窄攞多左,又唔需要一直找職員幫手落單。但有些肉類都還是需要找職員幫手落單。丸類數數下都有成10款8款,我最推薦係芝士牛丸,記得呢款有芝士芯的牛丸係其他好多地方度食都係特別貴的。但在這裡係任食呀。。。。仲有香芋丸。。龍蝦沙律丸等等。唔可以唔提係個海鮮拼盤,有大大隻青口喇,又有大大隻鮑魚,仲要全部擦到乾乾淨淨,又有蠔又有蜆。其實總体來講淨係個海鮮拼盤同任點的雞煲已經值回票價,果然倫哥就算有小小改變都沒令人失望。