為咗費事同其他人迫,我提早帶媽咪去食日式串燒慶祝母親節呢間串燒店,之前已經同朋友試過覺得好食,所以今次係第二次食,但依然覺得好正經我同媽咪評分,我哋都覺得明太子雞皮卷虎蝦,係必食之選👍🏻 另外燒雞皮,一樣係好出色,因為個雞皮係好脆好香,而其他嘅嘢食,其實一樣都幾好食,譬如話蘆筍豚肉卷,燒羊架等等特別一讚嘅係我哋用嚟當做甜品嘅燒菠蘿同埋榴槤炸彈,因為我媽咪本身係榴連控,所以如果佢都讚個榴槤波波,我會推薦俾鍾意食榴槤嘅人。而食燒菠蘿嘅時候大家就要留意番,因為個菠蘿多水又多汁,如果你拎起一串嚟食嘅話,好容易食到一身都菠蘿汁㗎,所以最好都係喺隻碟上面拆開再夾黎再食會好啲😉BTW,想黎食記得記得事先book位呀,因為呢度座位唔多好快full架!同埋輕便少少黎好啲,因為店面都幾細座位都幾迫,冇額外位俾人放袋㗎!
為咗費事同其他人迫,我提早帶媽咪去食日式串燒慶祝母親節

明太子雞皮卷虎蝦
(左)燒雞皮(中)羊架(右)蘆筍豚肉卷
(左)蟹膏燒飯團(右)免治雞釀冬菇
蒜蓉炒雜菇
(左)榴槤炸彈(右)燒菠蘿
2022-04-29
$250 (Dinner)
Celebration
Mother's Day