2017-02-05 458 views
今日同女朋友行街 2~3點覺得無咩行就search下有咩cafe 好坐 search到一間新開嘅cafe 就上去望下啦 一走到去個環境真心吾差 工業風 又播緊啲歐美歌 感覺幾正 因為食左野 所野都吾會叫太多野食 去到有2個後生仔歡迎我地 講講下原來係東主來 話岩岩畢業 首次創業 佢地都好nice 介意我地一定要試卡邦尼同戈戈咩焗菇 先講個卡邦尼 好奈無試過正宗嘅卡邦尼 出邊多數係白汁就算 點知佢哩個係有埋蛋黃 感覺正宗好多 成碟野即刻加曬分 好香蛋黃味之後戈個菇一定要提 勁juice 一定要試 到野飲 我就點左個americano 個豆都好香 值得一試 整體來講成間cafe連埋食物同東主態度 係值得大家試試

之後戈個菇一定要提 勁juice 一定要試
到野飲 我就點左個americano 個豆都好香 值得一試