2021-02-28
Genmaicha Latte 🍵($38)Green Tea latte 就飲得多, 玄米茶latte就未飲過, 鐘意新嘗試既為食妹當然要試試佢啦☺️ Latte既顏色同我想像中唔同, 我以為會係淺啡色點知出到黎係綠色😂 味道都相當有趣, 首先會飲到綠茶既味道, 之後就會有玄米茶既味道, 完全係清新之選👍🏽Earl Grey Chocolate 🍫 ($38)呢個絕對有驚喜, 朱古力咁濃味既野溝茶都飲到茶既味道, 味道幾特別, 最重要係完全唔甜, 茶味同朱古力味相當融洽🤤 兩杯飲品都配有五粒杏仁, 相當貼心Cheese and Onion Bagel with ham homemade cream cheese spread 🥯 ($38)身為Bagel愛好者又點會錯過呀🤣 滿滿融左既芝士同洋蔥舖滿左係bagel表面🧅 再配埋個自家製既spread 味道恰到好處, 洋蔥既味相當突出🤤 Bagel 外脆內軟口感相當不錯😌Hojicha Cheesecake 🧀($48)Cheesecake 可以揀New York/ Blurberry/ Hojicha/ Yuzu可以揀, 我地揀左Hoj
Earl Grey Chocolate 🍫 ($38)
Hojicha Cheesecake 🧀($48)
Cheesecake 可以揀New York/ Blurberry/ Hojicha/ Yuzu可以揀, 我地揀左Hojicha 🥰 Cheesecake相當厚身, 不過茶味唔太出, 要好認真咁食先食到少少茶味🤏🏾 可能Blueberry 味會好啲
呢間coffee shop 既飲品同食物都幾特別, 我覺得都值得一等既😙 我地食左午餐先去, 所以冇試到啲主食, 但係見其他食客點既主食都幾吸引同大份🤩