2019-09-20 152 views
今日去左葵芳同朋友睇戲,睇完戲之後我哋行咗陣街,原來呢個商場幾多嘢行,又多衫買,又多野食。行到上3/F,比我地發現左依間布到燒,小店經營畢竟不容易小店用上日本🇯🇵直接來的原材料,奶香味濃郁,可選冷/熱的布丁燒🍮 $38布丁燒🍮上印有鹿仔的圖案🦌非常有心思😉布丁燒帶着綿滑的口感,有三層不同嘅口感(芝士蛋糕、布甸、焦糖)店舖格離有一幅壁畫😆引人相機食先📸忘憂谷布丁燒 🍮 $38布丁燒燒得漲卜卜,朱古力口味十分濃郁,而且帶點苦澀,蛋糕非常濕潤,口感極佳。#椰爺布丁燒🍮 $38我選擇了熱食,食落好似燉蛋的口感,中間更有椰子肉🥥增加了口感,真材實料,比起朱古力味道多了一份清香感。

布丁燒🍮上印有鹿仔的圖案🦌非常有心思😉

店舖格離有一幅壁畫😆引人相機食先📸