今日下午過來觀塘, 去附近東廣場睇下有乜嘢食, 見幾度也多人, 見到依度有素食又有位, 不如試一下😅店員見我睇緊餐牌😜佢話我哋收3点半, 望下望下比一個名吸引, 叫做五行蔬菜養生飯🫘🍅🥬包一碗湯, 55元, 唔算好貴亦唔算好平, 屬於中等價錢😚, 找個位坐低, 店員送上一碗湯, 係紅蘿蔔🥕同一d豆🫘, 飲落好清甜👍好味道😍再等左一陣送上碟頭飯🤣🤣顏色好靚🤩好有層次感, 份量女仔就夠, 男仔可能差少少😅上面鋪上紅色蕃茄🍅, 再用羮整開望下入面有乜嘢, 入面有蕃茄, 西蘭花, 鷹咀豆, 雲耳, 本菇, 食落唔油好清淡, 當時2点多, 又或者素唔係個個啱, 可以係一個清靜的環境慢慢品嚐午餐, 感覺很好😺😻, 我會再來🥰🥢😙
2024-08-10
Type of Meal