2021-09-27
好味又抵食嘅晚餐🍽法式🇫🇷油封鴨腿配自家製士多啤梨🍓醬汁、田園沙律🥗黑松露薯條🍟: 嘩,一落枱,覺得好大碟,份量十足。 鴨皮香脆,肉質不會太淋,又不「鞋」,就係見到餐牌有廚師👨🍳推介👍🏻,而我又喜歡吃油封鴨髀,所以必選這款來嘗試😋法式🇫🇷寶雲酥羊架🐏配黑松露薯條🍟及田園沙律🥗:都係份量十足,羊架醃料入味,有3只,味道不錯👍🏻,男朋友不喜歡吃🥗,所以,落單時不要🥗,不想浪費啊!本身喜歡吃黑松露,所以點菜時跟店員說,要多啲薯條,少啲沙律🥗。黑松露薯條味道好出,薯條炸得恰到好處,不會太乾🍟。🥗可以解油膩感😉另外,單點可以加錢變成套餐,我哋加咗雜菜湯🍅🥕🥣配黑糖麵包🍞。 雜菜湯味道濃郁,黑糖麵包軟腍腍,好好食😋飲品方面,可以改為以優惠價配啤酒🍺及特飲🍸店舖不算太大,但有兩張高餐桌椅靠近玻璃窗,獨立空間,自成一角,而且,玻璃窗有靚靚裝飾💡🔮,打卡一流⚗️
飲品方面,可以改為以優惠價配啤酒🍺及特飲🍸