2022-08-02 37 views
呢幾年特別興起食Burger嘅熱潮响鰂魚涌有一間小店,供應嘅款式唔多,但就幾有特色想試一間Burger店嘅實力當然就要試佢嘅招牌菜:雙層芝士手打牛肉漢堡,朋友就叫咗威士忌雙層芝士手打牛肉漢堡再加個Nachos Set ,分別係 Nachos加咗牛油果莎莎醬同兩支樽裝啤酒其實兩個漢堡嘅肉同餡料大致相同,只係威士忌嗰個另加一支小型威士忌俾你唧落肉裏面,增加一啲酒嘅香味,感覺都唔錯而漢堡包本身餡料都好豐富,漢堡扒係用扒爐煎香,煎到外面脆入邊仲充滿肉汁,蔬菜方面有蕃茄生菜仲有蔥白,一個好特別嘅組合,令到整體個感覺Flash咗甜咗,而最驚喜嘅地方係個包超好食,帶少少甜味,好鬆軟但又充滿麵包嘅香,正😍😘
呢幾年特別興起食Burger嘅熱潮

响鰂魚涌有一間小店,供應嘅款式唔多,但就幾有特色