2022-05-08 97 views
因為疫情都好少出街食飯,最近緩和咗可以去行街啦,去到屯門一田,行攰咗入邊有一間小店,啱晒休息食下野。呢間天魔主打西式食品,漢堡包、意粉、扒都有,而且份量適中,啱晒想嘗試下唔同嘢既我哋!而且嗌套餐都可以優惠價追加小食,好抵食!朋友叫咗一個卡邦尼意粉,再加咗炸雞翼同埋生蠔。意粉醬汁濃,上面仲加咗好多芝士粉,撈埋一齊食,口感好豐富,但係又唔會好濟,意粉軟硬度都適中雞翼係即叫即炸,上面加咗酸甜醬,好開胃我就叫咗一個豬肋骨,肉同骨好容易分離,肉質好林,而且下面嘅薯蓉都好滑呢度嘅Brownie,係廚師限量甜品推介,如果叮熱左再食嘅話口感會仲家好!朱古力味好濃烈一定唔可以唔試佢哋嘅飲品,好用心製作,叫咗一杯熱朱古力,竟然仲有好靚嘅拉花,飲落去味道唔會話太甜,上面泡沫都打到好細緻,每一啖都可以飲到奶同埋朱古力嘅中和!

而且嗌套餐都可以優惠價追加小食,好抵食!

朋友叫咗一個卡邦尼意粉,再加咗炸雞翼同埋生蠔。

雞翼係即叫即炸,上面加咗酸甜醬,好開胃

2022-05-04