2022-10-05
-近排發現咗一間好好食嘅餐廳🐾 佢係一間前身係蛋糕網店嘅cafe,除咗提供茶味甜品🍰,仲有西日fusion料理🍱-他他脆炸雞定食套餐:不得不說,佢哋嘅食物份量好多🫣 細胃人士叫一個share都得,點都留肚食甜品🤣 炸雞好好味,唔嚡口,配埋香滑他他醬好好送飯🤪 我仲要咗溏心蛋,賣相同味道都好有質素🥰-豆乳味噌三文魚意粉定食:味道淡淡有豆乳香,輕怡之選😋🍝 而且份量多到張生都話飽,哩度食午餐坐得舒服仲要價錢唔貴,唔怪得lunch time咁爆🎏🥰-焦糖烤芝士蛋糕:飯後幾飽都要試哩度嘅蛋糕,平實嘅外表下係濃滑嘅芝士質感,幼滑口感加埋唔會過甜嘅焦糖味,值得為佢做多幾下運動🤣👻 佢哋仲可以預訂成個蛋糕,真心可以一試😍