2023-07-10 452 views
細個已經好鐘意蠟筆小新 到而家做野做到心累耐唔時都會開住小新黎食住飯睇 📺無諗過可以比小新同其他角色圍住黎食飯間鋪真係得意到喊 🥺💓💓 小新迷必去呀!!坐低即刻比「雪糕咖喱炸豬扒飯」吸引左眼球甜品加正餐擺埋一齊食 我無睇錯呀嘛?!一陣咪可以慳返餐飯後甜品 🤭而呢個套餐跟埋麵豉湯 、腐皮壽司 🍣 同一款飲品雖然間餐廳好童心咁 但份量絕對係大人細路都會食得好飽 🤰🏼 揀飲品都勁選擇困難 因為有「動感超人芒果特飲」🥭 同「露屁股怪獸草莓特飲」🍓兩個都超 cute 但最後都係揀左動感超人 哇嚇嚇嚇(小新笑而咖喱飯黎到 第一時間試吓個雪糕佢堅係平時食個種甜雪糕 🤭 個心仲諗緊撈埋一齊會唔會好怪夾埋一齊食 多一種獨有嘅甜味+creaminess 亦都會中和左咖喱嘅辛辣 早知辣度揀大辛!🌶雪糕嘅奶香味同日式咖喱出奇地夾 冰火口感 值得試 🫶🏽呢間鋪睇過唔少介紹知道各式魚生丼飯都好受歡迎但當日落雨濕濕又凍 想食啲熱騰騰嘅野佢呢到都有唔少款式嘅すきやき鍋物提供 🍲 叫左個西班牙豚肉壽喜燒 🐷自己開個爐 shabu shabu 六款野菜煮到好入味凍天滾滾下真係無得頂 😌配埋個甜甜嘅湯底同生蛋 碗白飯好快就
細個已經好鐘意蠟筆小新 到而家做野做到心累
耐唔時都會開住小新黎食住飯睇 📺
無諗過可以比小新同其他角色圍住黎食飯
間鋪真係得意到喊 🥺💓💓 小新迷必去呀!!

坐低即刻比「雪糕咖喱炸豬扒飯」吸引左眼球
甜品加正餐擺埋一齊食 我無睇錯呀嘛?!
一陣咪可以慳返餐飯後甜品 🤭
而呢個套餐跟埋麵豉湯 、腐皮壽司 🍣 同一款飲品
雖然間餐廳好童心咁 但份量絕對係大人細路都會食得好飽 🤰🏼

行入舖頭嘅時候完全冇人理
店面又冇人 搵左一陣先見到有職員喺角落頭
但都一臉呆濟 好似唔知發生緊咩事咁😂😂
明明無落場時間 我入去時都一頭霧水
不過見到小新即刻興奮返哂🤣 真係小新迷必黎!