2022-06-15 200 views
終於得閒過黎店舖食甜品我哋三個人入到黎睇甜品菜單,一路睇一路話呢個又想食果個又想食真係揀左好耐,之後就揀左三款唔同種類食第一款係望落好吸引既朱古力粒粒拿破倫,面頭淋左朱古力醬再加好多忌廉配埋香蕉🍌同朱古力雪糕第一啖食落去好鬆脆,加配買香蕉同朱古力雪糕一齊食就好豐富第二款揀左香蕉船🍌因為我地想食多少少雪糕🤭香蕉船配左兩支朱古力脆棒,同埋星星脆粒,小朋友食就最開心最後我揀咗雪糕芋圓仙草凍,芋圓好有咬口,配合牛奶連仙草食又幾夾如果有埋小丸子或者珍珠就更正佢另外都有加少許沙冰食落好多層次正體黎講好滿意如果真係想食多幾款建議唔使食晚飯,直接過嚟淨係食甜品就可以食多唔同種類同款式黎呢個食甜品要預留大半個胃🤭因為又大份又好味
終於得閒過黎店舖食甜品
真係揀左好耐,之後就揀左三款唔同種類食
第一啖食落去好鬆脆,加配買香蕉同朱古力雪糕一齊食就好豐富

如果有埋小丸子或者珍珠就更正
佢另外都有加少許沙冰食落好多層次