2024-02-22
最近去咗阿爺八鮮鍋食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫👅𝟐.𝟓小時嘆盡雞煲同豐富新鮮海鮮🌊🍗雞煲任食方面,有𝟑種味道選擇:泰式酸辣雞煲/韓式芝士雞煲/四川麻辣雞煲鍾意嘅仲可以食完一種味再食另一種🤣我哋食哋泰式酸辣雞煲,酸酸甜甜辣辣,都幾惹味,雞件嫩滑,配菜吸晒醬汁,唔錯🇹🇭🇹🇭🍲食完雞煲就揀湯底食火鍋,湯底揀咗海鮮湯底💙💙😍隨即送上期待已久嘅霸王海鮮盤,超級澎湃,嚴選款新鮮優質海鮮包括有:越南彈牙爽口大虎蝦🦐、啖啖肉澳洲大龍蝦🦞、超鮮甜嘅蘇格蘭聖子、超肥美嘅蘇格蘭大元貝、超好膏嘅臺山奄仔蟹🦀,新鮮鮑魚🦪!全部都超新鮮,好吸引ヽ(𝐨♡𝐨)/🥰之後各款火鍋食材都係任食包括原隻鮑魚、游水海蝦、蟶子、龍躉片、安格斯牛肉、黑豚肉片、招牌手打蟹子蝦滑、招牌手打黑松露墨魚滑、紫菜饗鈴、各款蔬菜⋯⋯都幾多嘢揀下。(*´ ˘ `*).。𝐨𝐎 ( ♡ )🥤飲品方面加$𝟐𝟎就可以任飲各款汽水、健康工房和淳茶社~❤️🔥仲有佢哋自家製嘅時令燉湯,鮮甜得嚟唔會好鹹,而且飲完唔會覺得好口渴😚
🍣今晚𝐋𝐢𝐤𝐞 & 𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞 指定𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐏𝐨𝐬𝐭 仲送刺身一客~
優惠時段: 𝟓:𝟎𝟎-𝟕:𝟑𝟎𝐩𝐦 ($𝟑𝟔𝟖/𝐩𝐩𝐥)📍 阿爺八
最近去咗阿爺八鮮鍋食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫👅
𝟐.𝟓小時嘆盡雞煲同豐富新鮮海鮮🌊
鍾意嘅仲可以食完一種味再食另一種🤣
🍲食完雞煲就揀湯底食火鍋,湯底揀咗海鮮湯底💙💙
🥤飲品方面加$𝟐𝟎就可以任飲各款汽水、健康工房和淳茶社~
優惠時段: 𝟓:𝟎𝟎-𝟕:𝟑𝟎𝐩𝐦 ($𝟑𝟔𝟖/𝐩𝐩𝐥)
📍 阿爺八鮮鍋 (旺角)
🐰: 𝟒.𝟐/𝟓
#eatwithkeikei #旺角 #阿爺八鮮鍋