我哋叫咗:小丸子蕃茄肉燥鰻魚飯 $128沙茶大䓤牛小排跟飯 $74花輪同學咖啡玫瑰latte $38爺爺抺茶歐蕾 $38小丸子吐司禮物盒 $82小BB呢排好乖,見公司附近嘅茶木做緊小丸子主題,於是帶小BB黎食下,雖然佢咁細個唔知乜嘢叫做小丸子。😅小BB一見到好靚嘅餐牌,已經搶着自己喺度睇餐牌,既然佢唔知上面寫咗咩字,就由我話事拍板。叫咗個番茄肉操鰻魚飯,蕃茄肉操啱小朋友食,鰻魚所有骨都已經起晒,所以小朋友食得好開心。又叫咗一個沙茶牛小排,跟咗一碗白飯,牛小排味道偏鹹,所以用來送飯就啱啱好。我哋兩個大人就當然叫返大人嘅嘢飲啦,見到有好靚嘅小丸子杯,而且佢嘅膠杯仲可以拎走,所以就叫咗一個花輪同學同埋小丸子爺爺,我哋對飲品嘅內容冇咩期望,結果飲品嘅味道都可以。主食太好味,我哋食得好滿足,但係小BB似乎唔飽,好彩最後有個小丸子吐司禮物盒,上邊有小朋友最鍾意嘅雪糕,再加上暖暖熱熱嘅麵包,佢係第一次食呢種組合,就瘋狂愛上,連個麵包殼都切埋嚟食。小BB對呢餐非常之滿意,結束左開心既一餐。—————————————如果喜歡我嘅文章,請幫幫忙follow 我,俾個like我。鼓勵下我繼續寫食評。多謝你。
我哋叫咗:
小丸子蕃茄肉燥鰻魚飯 $128
沙茶大䓤牛小排跟飯 $74
花輪同學咖啡玫瑰latte $38
爺爺抺茶歐蕾 $38
小丸子吐司禮物盒 $82

小BB對呢餐非常之滿意,結束左開心既一餐。

—————————————
如果喜歡我嘅文章,請幫幫忙follow 我,俾個like我。鼓勵下我繼續寫食評。多謝你。❤️