我個小朋友好鍾意入廚房整野食, 但係身為媽媽我真係教唔到佢,我整野食又唔叻...同埋俾佢一個人係廚房實在太危險啦,有日就上網Google左呢一間cooking studio. 最初我都諗住俾佢上一兩堂,點知佢上得好開心,星期六日早上有堂仲主動叫我起身帶佢上堂,真係好少見佢咁上心同有興趣。同埋都要讚呢間教室環境,認真一流,好大, 同埋佢地會準備好所有食材,圍裙,食譜,咩都唔洗帶,輕輕鬆鬆剩係帶小朋友過去上堂就ok~ 不過最重要係導師質數,佢地每一個都係大廚出身,有耐性同有技術。小朋友今次整既法國藍帶釀雞胸都有咁上下水準。
都有咁上下水準。
Other Info. : 佢地而家有暑假兒童班,正,日日都係課程,6月1號前有早鳥優惠,都好抵下,最重要既係暑假期間唔想見小朋友冇咩野做,係要放下電!!!
2018-05-12
  • 法國藍帶釀雞胸