2017-12-28 3712 views
Mr. Steak 的semi buffet,真係有小朋友家庭的開心推介。價錢親民,細路又食得開心。聖誕晚餐,兩大三細,$700有找,真係大排檔都唔得。首先,餐湯、包點,自己去拎。前菜約十款,ham有四種,沙律有六種,好味推介南瓜沙律和薯仔沙律。此外,凱薩沙拉的菜也很新鮮呢。小朋友最愛炸雞塊,同mc chicken差不多,配芝麻醬,一樣好食。甜品超過十種,細路最愛泡芙和啫哩。我個人最愛粉紅色的mini cake,層次分明同中間加了可可味脆脆,真係幾好食。主菜mini seafood 拼盤,冇乜特別。但個龍蝦牛扒比想像中好,龍蝦超多膏👍🏻👍🏻,牛扒就standard.大人套餐跟一杯紅酒和咖啡。小朋友comment係:未食過咁飽既自助餐,D野好啱食😆
小朋友comment係:未食過咁飽既自助餐,D野好啱食😆
2017-12-27
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)