九龍城有不少高質火鍋店,呢日來打卡呢間火鍋店已開店14週年,有做緊週年活動每位送南非冰鎮鮑魚!餐廳好貼心,特登騰空好多空間放置小童玩具做兒童遊樂區,大人可以慢慢傾偈打邊爐,小朋友等食其間有得玩又唔會悶。有親子玩樂區嘅火鍋店真係第一次見。🌟小食 - 椒鹽三文魚骨腩好好食,椒鹽味道好香,三文魚骨的肉質特別滑,魚油香十足。🌟鍋底 - 鱷魚肉川貝海底椰紅棗雞腳湯底湯底可以先飲,足料,健康有益!我哋飲了兩碗先開始打邊爐。🌟原條活魚起片或刺身 + 南非冰鎮鮑魚新鮮海石蚌刺身食同火鍋煮熟食都得,剩低魚頭魚骨,我哋都冇浪費,擺落火鍋度做湯底。每位送的南非冰鎮鮑魚都好大隻。🌟餃子4款不同的餃子,最大隻的是師傅自己包的鎮店水餃皇,新鮮多餡料。🌟西班牙豚肉片🌟火龍果益力多特飲餐廳仲有一樓,有幾款獨立房間,四人至20人房間都有,地方更加闊落,一大班朋友或者家庭聚會真係好適合。去到放工時間餐廳開始多人,好多家庭同商務客都有。小朋友喺玩樂區玩到唔捨得走🤣🤣🤣,真係好玩又好食,值得推介。

🌟小食 - 椒鹽三文魚骨腩
好好食,椒鹽味道好香,三文魚骨的肉質特別滑,魚油香十足。

🌟鍋底 - 鱷魚肉川貝海底椰紅棗雞腳湯底
湯底可以先飲,足料,健康有益!我哋飲了兩碗先開始打邊爐。

🌟原條活魚起片或刺身 + 南非冰鎮鮑魚
每位送的南非冰鎮鮑魚都好大隻。

🌟餃子

🌟西班牙豚肉片