2023-01-05 127 views
之前都去過幾次mega box 咗間分店, 今次就試吓將軍澳咗間, 雖然冇🉐️睇住其他人溜分冰同冇廚房俾小朋友玩, 但歺廳入面周圍都好多熊仔擺設, 好有氣氛, 同埋歺廳職員都好好, 見我哋枱有小朋友, 尊登抱咗隻大熊仔過嚟陪小朋友玩, 小朋友超開心, 一路食一路同熊仔玩, 好快好乖完成晚歺,全程自己食👍👍我叫咗個二人歺, 我地一家三口都夠食, 份量適中, 而野食味道都唔錯, 成個歺都只是$24x, 已經有兩碗湯, 二塊蒜蓉包, 沙律, 一塊扒, 一碟意粉, 二杯飲品,二杯雪糕,算經濟, 聖誕節假期都冇特別加價.沙律: 大碟, 加咗d 醋, 開胃牛扒:大塊, 肉質冧, 煎得剛剛好, 好味蒜香意粉:唔油, 炒得好香, 淡谈蒜香味, 小朋友好鍾意, 食咗二碗雪糕: 加左d 彩虹朱古力碎係面, 色彩繽紛, 小朋友好鍾意❤️

沙律: 大碟, 加咗d 醋, 開胃

牛扒:大塊, 肉質冧, 煎得剛剛好, 好味

2022-12-24