2023-04-26
Hikari 🌿自家制煙燻豬柳沙律配蜜桃油醋汁 🥗$88豬柳有五片,完整又大塊,除左本身煙燻味之外,加入煙燻紅椒粉,令味道增強,整個沙律變得更有風味🐖另外都加入醃漬果肉,藜麥,蔓越莓乾,豐富口感之餘,又健康!🤩🤩💓北海道松葉蟹龍蝦忌廉汁馬鈴薯團子粉🦀 $138忌廉香濃又有龍蝦鮮味🦞,整個醬汁非常濃稠,每一粒團子都掛滿濃汁,團子煙韌有咬口,入口有龍蝦忌廉汁,細嚼會食出馬鈴薯香甜味🥔💓💓初雪窩夫 (鮮果,芝士奶蓋,伯爵白朱古力醬)$88即叫即做,切開非常鬆脆,入口濃濃蛋香,芝士奶蓋非常濃稠,一開始時我以為係練奶,咸甜適中,仲鋪滿各式各樣嘅生果🍓🫐🍑一整塊窩夫,足以填滿我第二個胃🤤💓💓👍🏻泡沫咖啡 ☕️ $46奶泡綿滑細緻,一整個晚餐後都唔會消失,咖啡口感輕盈,酸味略強,回甘清新,有果香味,屬輕度烘焙!💓💓總括而言,呢間餐廳真係唔係得個樣,打卡靚之餘飾物都非常有水準,而且飲品、主菜、甜品全部都可以一手包辦!😜正呀!
自家制煙燻豬柳沙律配蜜桃油醋汁 🥗$88
北海道松葉蟹龍蝦忌廉汁馬鈴薯團子粉🦀 $138