2022-08-02 76 views
前兩日放工經過second bite,見佢menu多左新野好耐無食過,fushion 泰國野,之前去過佢既姊妹店食扒餐勁大份,今次轉試下新野黎番黃埔店試下呢度先叫左個小食,記然有下酒小食必試既唐揚八爪魚下足 🐙不過我唔飲酒,喜歡有draft beer既朋友都可以黎chill下。呢個八爪魚炸到勁香,又大大粒過足口癮😋 點埋個醬真係好邪惡🐟必食!二百蚊有找原條泰式香茅鹽燒魚,仲大大條😆 條魚先烤過已經好吸引,不過佢啲配菜都好正,茄子吸晒啲汁🍆,啲蘆筍都好爽脆,另外蕃茄仔酸酸甜甜成個菜都好開胃呢間餐廳都幾推薦,裝修好有心思,又有綠色草牆可以打卡。餐廳門口影相都一流啊,行開既不妨過嚟試吓啲新餐單