2020-06-15 14 views
南山邨係大學時候經常去食飯嘅地方!今日重遊舊地,去試吓最近新開嘅Casa Kitchen!香煎三文魚 檸檬牛油汁 配香草燒新薯 $118擺盤非常精美,賣相一流!三文魚煎至金黃色,內裡肉質保持嫩滑!再加上少少檸檬牛油汁,更能提升三文魚嘅味道,好滋味!香煎慢煮豬扒 焦糖蘋果蓉 配香草燒新薯 $128擺盤係同餐牌一樣咁靚,製作認真!豬扒非常厚切,肉味香濃而且多汁!配上甜度適中又帶果香嘅焦糖蘋果蓉,令豬扒更美味,係好出色嘅配搭!正呀!套餐C $42我哋其中一個餐轉成套餐,加$42就有整以下4樣食品,好抵食!是日手打餐湯今日係羅宋湯,清新開口!酸種面包一份外層香脆,內裡軟熟,點少少羅宋湯一齊食,好味道!70%可可撻朱古力味香濃,甜度剛好,唔錯!凍檸檬可樂

香煎三文魚 檸檬牛油汁 配香草燒新薯 $118

香煎慢煮豬扒 焦糖蘋果蓉 配香草燒新薯 $128

套餐C $42

是日手打餐湯

今日係羅宋湯,清新開口!

酸種面包一份

外層香脆,內裡軟熟,點少少羅宋湯一齊食,好味道!

70%可可撻

朱古力味香濃,甜度剛好,唔錯!

凍檸檬可樂