2018-11-05
餐廳位於酒店一樓,行樓梯上去都好方便😗餐廳係設計上有花心思,以綠色同木色作主調,加入好多花草🌿、動物🦒同木櫃作裝飾,牆身又用上白色雲石,設計有特色,感覺清新,適合去影相打卡😽我地坐既餐桌後面仲擺放左好多寄賣品係度賣,應該都係ig shop放係度,主要係賣手鏈、頸鏈、卡etc.有興趣食飽飽都可以當shopping睇下~😆😆本來見到openrice啲相,想食龍蝦汁海鮮意粉,但又唔見餐牌有😕,問staff先知,佢話餐牌間唔中都會轉,應該係想帶多啲菜式同新鮮感俾客人❣️餐具擺設都好靚明太子忌廉蟹肉意粉 $148可能係當日冷氣太大(?)加上我們又影左陣相,食物好快就凍曬😖意粉加上左蟹肉、蟹籽、芝士、蘑菇等,明太子醬汁調味得宜,意粉味道濃郁。牆城小食拼盤 (小) $168拼盤有兩條德國腸、兩大隻雞翼、兩條芝士條同好多薯條!!芝士條外面香脆,裡面真係有成條芝士係度!! 😽😽雞翼炸到脆卜卜,好香口。薯條用甜蕃薯做,感覺較健康。 配埋他他醬同蕃茄醬,可以點自己喜歡的~😛熱情果果茶(左) $48芒果冰茶(右) $48餐廳價錢方面定價進取,飲品價錢稍貴,由$42至$88不等。食物質素ok,環境乾淨舒服,一試
餐具擺設都好靚
明太子忌廉蟹肉意粉 $148
芒果冰茶(右) $48
餐廳價錢方面定價進取,飲品價錢稍貴,由$42至$88不等。食物質素ok,環境乾淨舒服,一試無妨~