2021-08-27
INN - I’m Not Nothing 📍元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖#元朗搵食 #元朗好去處👉🏻香煎牛油波士頓龍蝦牛肝菌意大利飯 $148呢個龍蝦意大利飯真系不得了! 隻龍蝦好新鮮又好有海水既味道,唔似平時龍蝦梅晒咁,加上佢啲龍蝦肉同蟹肉都大大舊,淡淡肉😍好正。而個飯睇落好creamy 食落又唔會有好膩既感覺,仲有好香個種菇味!👉🏻 澳洲肉眼扒8安士配薯菜燒汁 $158份量十足既澳洲肉眼扒,除左個肉眼扒之外仲會配有粗薯條和沙律,唔會食到你好濟嘅感覺。小編今次都系叫左五成熟,肉質都嫩同埋容易咬開,牛味夠濃,煎封後都能夠鎖住個肉汁。而個薯條是新鮮炸的薯條🍟亦都好香脆。📢環境方面,餐廳裝修別緻,系走小清新風格既, 而且都坐得舒服,好適合同朋友食飯傾吓計。美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數:⭐️⭐️⭐⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️️️️翻兜指數:⭐️⭐️⭐️(滿分為 5⭐)#全力食|#密密食|#情侶檔搵食|#小店推介|#餐廳
📍元朗鳳攸南街9號好順利大廈地下60號舖
#元朗搵食 #元朗好去處
👉🏻香煎牛油波士頓龍蝦牛肝菌意大利飯 $148
👉🏻 澳洲肉眼扒8安士配薯菜燒汁 $158
美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數:⭐️⭐️⭐⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️️️️
翻兜指數:⭐️⭐️⭐️
(滿分為 5⭐)
#全力食|#密密食|#情侶檔搵食|#小店推介|#餐廳