公司就黎搬去Elements附近,知道好多果邊返工既人都會落去文英樓附近食lunch,所以上2個星期我乘機都去site visit下,睇下有咩好食!行行下見到呢間岩岩新開既cafe,鋪仔細細又企理,就入去坐下扮下文青📖📖果日熱熱地,就叫左杯Iced Black解下渴,慢慢嘆,又幾refresh wor!之後唔夠喉,仲叫左杯Flat White!Flat White有驚喜❤️因為係香港好少遇上咖啡味比奶味濃既Flat White,我鐘意😍係cafe最後坐左2個幾鐘,靚女姐姐仲請我食手工mochi😜本身麻麻地食甜野既我都覺得好食!我估我之後係果邊返工會成日落去買咖啡🤭🤭

我估我之後係果邊返工會成日落去買咖啡🤭🤭
2022-01-06
$80 (Tea)