2019-10-12 216 views
上次黎河畔花園呢邊食左台灣野,係度行左一圈,見到呢間D燒味勁多人買外賣,望落個賣相又幾吸引,所以今晚就黎試一試係咪真係值得咁多人黎食夜晚21:00都坐無虛席,仲要等姐姐執完台先入得,呢間野真係好鬼旺場特選蜜汁叉燒王例牌份量足夠四個人食嘩......少少肥,多多廋真係岩哂我!仲要一D都唔‘鞋’囉.....件件都好‘林’,質咁非常之好,蜜汁味亦都好濃郁,正呀黃金蝦一份有10隻,隻隻都有黃金包住勁大隻呀⋯⋯炸都好脆,我全部都連埋🦐外殼一齊食好耐未食過炸得咁香脆的黃金蝦喇石鍋臘肉椰菜炒粉絲超級香噴噴滿滿一窩的椰菜,粉絲吸收了臘肉的汁+椰菜的水份,成件事即刻升華哂臘腸仲要一D都唔肥今晚叫左三個餸,上菜速度非常之快,唔使5分鐘已經上晒,而且款款都咁好味,一定有下次

特選蜜汁叉燒王
例牌份量足夠四個人食

嘩......
少少肥,多多廋真係岩哂我!

黃金蝦
一份有10隻,隻隻都有黃金包住

勁大隻呀⋯⋯
炸都好脆,我全部都連埋🦐外殼一齊食
好耐未食過炸得咁香脆的黃金蝦喇

石鍋臘肉椰菜炒粉絲
超級香噴噴

臘腸仲要一D都唔肥

2019-10-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$130 (Dinner)