2019-12-28 800 views
經過看到打算入去試試,入去見到大約有五六張小檯,地方不大,當時有一張空檯,但我地冇預先book,店員叫我地留低電話,會喺大半個鐘後打比我地,但最後都冇打到。由於👦🏻好想食,於是佢喺等唔到電話ge情況下,又再次入去,今次終於有位串燒味道不錯但不算驚喜,多春魚一份數量有4條,比預期份量多啤酒原價48蚊一杯,但湊巧店內有買一送一優惠,依家48蚊有兩杯,所以當時每檯客人都叫左啤酒蒜蓉焗雜菇:蒜蓉份量過多了,變到有點苦味,食完最好食番香口膠清清口氣,如果唔係陣味真係會last成晚麻辣蒜蓉茄子:味道一般,不會很麻辣,但不夠入味,表層較濃麻辣蒜味食左14樣野,total 337,平均每人160幾蚊,價錢都ok,而且開到兩點,岩哂人小小去食宵夜,晚餐時段食可以打去book左位先咁就慳番等位時間,店外都可以開檯比客坐,但當然入面環境舒服d,岩哂食少少野吹下水

串燒味道不錯但不算驚喜,多春魚一份數量有4條,比預期份量多

2019-12-27
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$165 (Dinner)