2020-11-12 195 views
結婚周年個晚去左朋友介紹的餐廳食我們的晚餐去到又唔算多人簡單裝修都舒服佢落單好先進係俾張單你掃瞄QR Code自己落單架睇下食乜先😋A: 黑椒牛油蜜糖芥末鍋燒炸雞B:超蕃茄濃度8湯烏冬鍋(小辣)A:壽喜燒鍋煮美國牛肉B:壽喜燒湯鍋烏冬鍋感覺好有氣勢賣相都ok味道正常唔難食好岩我烏冬控食餐飲:凍黑糖菊花茶 加三元,叫左個凍黑糖檸檬茶甜品: 海鹽焦糖冬甩雪糕呢個甜品,朋友話佢爸爸媽媽最愛,黎呢個餐廳食飯,就係為左食呢個甜品,睇佢賣相平平無其,食落唔甜,真係好好食,連老公大人都忍唔住讚呢個甜品,話食完之後,成件事都好完美💕總結: 環境唔錯,沒有豪華裝修,簡簡單單,平民化的裝修,服務都ok,價錢都算經濟,以晚餐黎講,有野飲,有主食,有甜品,食物質素正常,但食到你飽飽,野飲感覺用黑糖相對會健康d,個甜品食完真係有種小確幸的感覺,讓人好滿足,諗起個甜品,好想再去食多次😋
結婚周年個晚

係俾張單你掃瞄QR Code
自己落單架

睇下食乜先😋

A: 黑椒牛油蜜糖芥末鍋燒炸雞
B:超蕃茄濃度8湯烏冬鍋(小辣)

A:壽喜燒鍋煮美國牛肉
B:壽喜燒湯鍋烏冬鍋

感覺好有氣勢
賣相都ok
味道正常
唔難食
好岩我烏冬控食

餐飲:凍黑糖菊花茶
加三元,叫左個凍黑糖檸檬茶

甜品: 海鹽焦糖冬甩雪糕

2020-10-15
$98.5 (Dinner)
Celebration
Anniversary