2017-03-01 864 views
同3個舊同事小聚本身諗住禮拜五都會多人 得登book左枱點知最後冇咩人 以為伏已中 又或者其實可能我地太遲先食d人都走哂lolanw野食水準幾好 叫左個牛油果蝦沙律, 好好味, 個沙律醬mix到好正所以冇俾相機食先xp香葱吞拿魚腩卷入面就有d脆口既豆腐卜(我估之後佢俾既wasabi都好有誠意唔係hea野蟹肉玉子燒同沖繩炒苦瓜都好足料同熱辣辣,蟹肉好多但就偏左去一邊><苦瓜就甘左d,舊同事就唔係好ok,同埋勁多豬肉,本身諗住佢會係齋咁樣( ˘• ₃ • )串燒拼盤都幾多特色野(由右數起) 有雞肉串,雞翼,煙肉番茄串,煙肉年糕串,銀杏同有個我冇食到既串._. 味道就冇咩好挑剔但就應該係番燒, 拎到上黎唔係好熱辣辣咁,有d美中不足都要提一提佢有淋左小小汁既椰菜做伴碟 都幾好味xd環境各樣都幾舒服, 侍應都好有禮貌~如果d 燒物都熱辣辣哩餐就perfect~
同3個舊同事小聚
本身諗住禮拜五都會多人 得登book左枱
anw野食水準幾好

叫左個牛油果蝦沙律, 好好味, 個沙律醬mix到好正
所以冇俾相機食先xp

香葱吞拿魚腩卷入面就有d脆口既豆腐卜(我估
之後佢俾既wasabi都好有誠意唔係hea野
蟹肉玉子燒同沖繩炒苦瓜都好足料同熱辣辣,
蟹肉好多但就偏左去一邊><
串燒拼盤都幾多特色野
都要提一提佢有淋左小小汁既椰菜做伴碟 都幾好味xd
環境各樣都幾舒服, 侍應都好有禮貌~
如果d 燒物都熱辣辣哩餐就perfect~
  • 沖繩炒苦瓜