2016-09-28 1912 views
今日約左朋友小聚 !! 上人地屋企梗係唔可以兩手 fing fing 啦 !! 有小朋友 買 cake 就最岩喇 !! 本來想話係 MTR 買個美心算 !! 咁岩係面書睇到佢可以訂蛋糕送貨 !! 一於訂佢啦 (本來一磅係 $208 但有優惠減 $50 仲送貨 !! 唔係唔訂呀嘛 !! 其實係我驚自己收工冇蛋糕買 !! 哈哈哈 ~~)佢地個 SERVICES 都幾好 !! 我付 PAYPAL 既 !! 真係冇時間去銀行 !! 仲可以即刻付到款 ~~ 正呀 !! 我地送個地點難搵 !! 佢地都幾好 !! 真係送到係樓下架 !!收到蛋糕其實都幾驚喜 !! 入面有紙碟 / 叉 / 刀 / 生日卡 / 濕紙巾 !! 都真係好貼心 !!個蛋糕好足料下 !! 芒果勁多 !! 中間 Mousse 應該係新鮮芒果打 !! 好重味同見到芒果既纖維 !! 個朱古力牌仲可以寫字 ~~ 唔錯 !! 下次要 Encore ~~ 試下榴槤 !! 哈哈哈 ~~

2016-08-26
Delivery
$158 (Dinner)