2008-11-17 73 views
晏晝打電話嚟唔通,結果要親身嚟訂枱,重要坐係街邊。七點鐘到嘅時候已經全場爆滿,重有好多人等枱。伙記唔多夠,但如果唔介意自己招呼自己都算ok,而且老闆都好好傾。叫咗個咸菜蕃茄粉腸湯底,個湯幾好味,d 粉腸又夠粉,掂。食物有手切肥牛、四寶丸、羊片、雞片、脆鯇等,個肥牛好有牛味,而四寶丸就好似其他食評講咁正,彈牙又甜,其他火煱料都好有水準。另外叫咗滑雞煲仔飯,d飯索咗d雞油好好味,重有飯焦。小菜就食咗豆泡蒸魚雲同炸腰果蝦乾豆腐粒,前者唔錯,個魚雲夠新鮮,後者就出乎意料咁正:香口好味,送飯送啤酒都一流。呢到食品個人覺得非常滿意,價錢亦非常抵,七個人飲咗三枝啤酒食到飽晒都係六百零蚊。但如果對環境有要求的話就未必合心水。
$90 (Dinner)