2024-08-27 256 views
雖然店名係東北餃子 但東北小炒都好有水準 老闆同廚師都係東北人✅鍋包肉即係東北版咕嚕肉,出面嘅皮好薄,脆脆哋,酸酸甜甜,一塊塊擺入口好快就食晒,覺得呢道菜ko晒出面啲咕嚕肉✅土豆排骨燉豆角排骨燉得好淋,夠曬入味,仲以為豆角即係四季豆,其實唔係,大舊同好食過四季豆✅手抓羊排點醬食好惹味,肉易脫骨 加分✅拔絲香蕉加熱過嘅香蕉會微酸,搭配外層脆嘅糖衣,味道唔錯。可惜拔絲效果一般,如果多人share嘅話可以試下✅冷面酸甜味嘅蕎麥麵,好開胃另外仲嗌咗十隻水餃同兩碗飯,四人埋單人落150左右,冇加一,好抵!環境乾淨,生意都幾靜,環境係茶記格局,有幾張四人卡位。好少打咁長嘅食評,想支持下高質小店
雖然店名係東北餃子 但東北小炒都好有水準 老
闆同廚師都係東北人
✅鍋包肉

✅土豆排骨燉豆角

✅手抓羊排
點醬食好惹味,肉易脫骨 加分

✅拔絲香蕉

✅冷面
酸甜味嘅蕎麥麵,好開胃

• 鍋包肉